Agjenda

Agjenda e Kaluar

21/12/2013 | 16:00

Hapja e shtepizave nga druri me prodhime vendore

26/12/2013 | 12:30

Kryetarja e Komunës znj.Mimoza Kusari Lila do vizitoj edhe shoqaten “Thirrjet e Nënave” në zyret në Bankos.

26/12/2013 | 12:00

Në hollin e Pallatit të Kulturës “Asim Vokshi”, Kryetarja e Komunës së Gjakovës do takoj fëmijët e familjeve shoqatës “27 Prilli”, me ç’rast do bëjë edhe shpërndarjen e dhuratave

21/12/2013 | 17:00

Program per femije

21/12/2013 | 18:00

Fjalim rasti nga Kryetarja Znj. Mimoza Kusari Lila

21/12/2013 | 19:00

Muzik Live mbremja festive

23/12/2013 | 18:00

Pritje per perfaqsuesit e insitucioneve qendrore dhe lokale ne restaurant “LaVilla” ne Shkugez

23/12/2013 | 10:00

Seanc inaguruese e Asamblese se ardheshme lokale

17/12/2013 | 14:30

Vizite ne Ngrohtoren e Qytetit

17/12/2013 | 14:00

Vizite stacionit te Autobuseve ne Gjakove

17/12/2013 | 13:00

Vizite ndermarrjes komunale “Cabrati”

16/12/2013 | 16:00 – 17:30

Vizitë familjes Qerkezi – znj.Ferdane Qerkezi – Vizita në familje Gjakovare tek të moshuarit me aftësi të kufizuara të cilët kontribuan në procesin zgjedhor

16/12/2013 | 13:00 – 16:00

Vizite ne shkollen fillore Ganimete Terbeshine Ponoshec – Vizitë në shkollën fillore Haxhi Hoti, Rogovë – Vizitë gjimnazit Hajdar Dushi, Gjakovë

16/12/2013 | 12:30 – 13:00

Vizitë zjarrfiksave

16/12/2013 | 12:00 – 12:30

Vizite QKMF ambulantës, takim me drejtorin dhe vizitë stafit

16/12/2013 | 11:30 – 12:00

Vizite në Polici

16/12/2013 | 10:00 – 11:30

Komunë: Pranimdorezimi i detyres dhe vizitë drejtorive dhe zyrave

16/12/2013 | 09:15 – 09:45

Homazhe te varrezat e dëshmorëve (varrezat e qytetit) – Homazhe në Mejë – Homazhe në Çabrat (Thirrjet e Nënave)

01/12/2013 | 12:30

Konferenca per media ne lidhje me mbarevajtjen dhe informacionet mbi procesin zgjedhor ne zyren e AKR-se

01/12/2013 | 9:30

Mimoza Kusari voton ne “Yll Morina” ne Gjakove

29/11/2013 | 10:30

Vizite komunitetit RAE

29/11/2013 | 13:00

Ecje ne Zylfaj

29/11/2013 | 14:00

Tubim ne Marosh – Has

29/11/2013 | 15:30

Vizite Qumshtores Golaj

29/11/2013 | 16:00

Takim ne fshatin Batush

29/11/2013 | 18:00

Tubim me Gra ne Oita 3

29/11/2013 | 20:00

Tubim me nendegen 2 dhe 3 ne Oita 3

28/11/2013 | 10:30

Homazhe ne Varrezat e Deshmoreve dhe te Martireve ne Komunen e Gjakoves

28/11/2013 | 11:30

Vizite ne lagjen Mulla Jusuf

28/11/2013 | 14:00

Takim me fermeret Hasjane ne Rogove (restaurant Erza)

28/11/2013 | 15:00

Takim ne fshatin Demjan

28/11/2013 | 16:00

Takim ne fshatin Dujak

28/11/2013 | 18:00

Koncerti festiv “FESTO ME MIMOZEN” (Pallati i Kultures Asim Vokshi)

27/11/2013 | 12:00 - 13:00

Vizite Kompleksit Nertili.

27/11/2013 | 13:30-14:00

Takim ne lokalitetin e Handikos,

27/11/2013 | 15:00 - 16:00

Takim Grat e Rogoves

27/11/2013 | 16:00 - 17:00

Takim ne fshatin Rugove – Restaurant “Arberi”

27/11/2013 | 18:00 - 19:00

Tubim nendega 4 dhe 5- Oita 3

27/11/2013 | 19:00 - 20:00

Tubim me nendeget 1 dhe 6 – Oita

27/11/2013 | 20.00-21.00

Takim ne fshatin Skivjan

25/11/2013 | 20:00 - 21:00

Tubim me nendeget 7 dhe 8 -(Oita 3)

25/11/2013 | 18:00 - 19:00

Takim ne Ponosheq (Ne shkollen Ganimet Terbeshi)

25/11/2013 | 16:00 - 17:00

Vizite ne fshatin Bardhaniq (Ne Oden e Perparim Hyseni)

15/11/2013 | 13:30

Vizite ne Kullen e atdhetarit Sylejman Vokshi

10/11/2013 | 11:00

Konference per Media – ne zyren e AKR-se ne Gjakove ne Çarshin e Vjeter

06/11/2013 | 16:30

Konference per Media

03/11/2013 | 09:00

Mimoza Kusari voton ne shkollen fillore Yll Morina ne Gjakove

01/11/2013 | 09:00

Vizite ne Furren e Hodave me rastin e 80 vjetorit

01/11/2013 | 10:00

Vizite ne Atele 33

01/11/2013 | 17:00

Mbyllja e fushates “Shani Nushi”

31/10/2013 | 21:00 - 24:00

Mbremja Rinore (effaaa’s bar)

31/10/2013 | 18:30 - 20:00

Takim me te gjitha grat e Komunes se Gjakoves (restaurant Oita 2)

31/10/2013 | 14:00 - 16:00

Takim me ndermarresit e ri “Qendra Inovative” (objekti i Qendres Inovative ne Çarshinë e Vjetër)

29/10/2013 | 17:00

Takim ne fshatin Cerrmjan ne oborrin e Gjimnazit “Hajdar Dushi

29/10/2013 | 18:30

Takim ne fshatin Nivokaz ne oden e Muhamet Alia Ahmeti

27/10/2013 | 10:00 - 13:00

Pastrimi dhe lyrja e objektit te vjeter afer shkolles se muzikes

27/10/2013 | 16:00 - 17:00

Takim me grat ne Rracaj

27/10/2013 | 17:00 - 18:30

Takim me Burra ne Rracaj

27/10/2013 | 19:00 – 20:30

Nendega 8 (Oita 2)

26/10/2013 | 11:00 - 13:00

Takim me Artistat (Oxygen)

26/10/2013 | 14:00 - 15:30

Debat me Studente (Bibloteka “Ibrahim Rugova”)

26/10/2013 | 16:00 - 18:00

Takim me arkitekta (restaurant Karaoke)

25/10/2013 | 10:00 - 12:00

Ecje ne qytet

25/10/2013 | 12:00 - 13:00

Çaj me Mimozen

25/10/2013 | 13:00 - 15:00

Takim me Drejtoreshen e Odes Shqiptare – Amerikane Floreta Luli-Fabër ( La Vila )

25/10/2013 | 16:30 - 18:00

Sportet (Te ftuar: Kryesite e klubeve dhe lojtaret e te gjitha klubeve) Hotel Jakova

25/10/2013 | 19:00 - 20:00

Takim ne Lagjen Mulla Isuf – Perball barnatores Hajdaraga

24/10/2013 | 11.00 - 12.00

Ecje te Pika e zeze

24/10/2013 | 12.00 - 13.30

Takim ne Hotel Elba me banoret e Rezines

24/10/2013 | 18.00 - 19.30

Takimi me bashkesin e 6-te lokale (Oita 2)

24/10/2013 | 20.00 - 21.00

Takim ne fshatin Skivjan.Restaurant “Endriti”

23/10/2013 | 11:00

E ftuar speciale Mimoza Kusari Lila ne hapjen e Terminalit te ri ne Aeroportin e Prishtines

23/10/2013 | 17.00-19.00

Takim me qytetaret e Komunes se Gjakoves qe veprojne dhe jetojne ne Prishtine – Swiss Diamond

22/10/2013 | 13:30 - 15:00

13.30-15.00 Takim ne fshatin Prush – Takimi ne shtepine e Nevruz Prushit

22/10/2013 | 15.30-16.30

Takim ne fshatin Ujz restaurant Promaja

22/10/2013 | 17.00-18.00

Çaj me Mimozen, lagjja Mulla Isuf

22/10/2013 | 19:00 – 20:30

Takim me disa lagje te bashkesise se pare lokale, restaurant Luxuz

21/10/2013 |

Vizite Studenteve ne Tirane – 12:00 – Debat me student, Hotel Rogner

20/10/2013 |

10.00 – 10.30 Homazhe ne lagjen Gece ne vendin e renjes se Deshmoreve Kerleshi dhe Hoxha!

20/10/2013 |

11.00 – 13.00 Pastrimi i parkut ne lagjes Gece

20/10/2013 |

13.00 – 14.00 Shetitje ne Qytet

20/10/2013 |

14.00 – 15.00 Çaj me Mimozen ne qender te Qytetit

20/10/2013 |

18.00 – 19.30 Takim Ne Rogove

20/10/2013 |

20.00 – 21.00 Takim ne Dobrosh

18/10/2013 |

Aktivitetet për ditën e sotme, 18 Tetor 2013

Ora 13.00 – 14.00 Vizit në 3F
Ora 14.00-16.00 Takim me biznesmenet në restaurant La Vila.
Ora 17.00-18.00 Çaj me Mimozën, Blloku i ri, tenda tek banesat fundi i rrugës Yll Morina
Ora 19.00-21.00 Takim me bashkesinë e 7 lokale në restaurant Oita 2

Pjesëmarrës në aktivitetet tona nesër në Gjakovë është edhe Presidenti i AKR-së, z. Behgjet Pacolli

17/10/2013 |

Takim entuziast dhe konstruktiv me bashkësinë e tretë lokale.

Salla nuk kishte kapacitet ti mbajë ulur të gjithë përkrahësit të cilët po rriten dhe shtohen çdo ditë e më tepër. Bashkë deri në Fitoren për Gjakovën me 3 Nëntor. Voto 89